Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Blogg. Skill eggehviten og eggeplommer. Visp eggeplommer, sukker og smør. Sil inn mel og bakepulver, fin raspet sitronskall og tilsett litt og litt melk mens du visper røren
Sprø utenpå og myk inni. For en stundsiden skrev jeg om en enkel og grunnleggende frityrrøre. Personlig synes jeg det overgår det meste av fritert kjøtt og fisk
Kalamares – blekksprut – elsket og hatet. Og jeg skal være den første til å innrømme at jeg brukte tid på å venne meg til den selv – ikke på grunn av smaken, men fordi bildene i hodet seiret over det som lå foran meg på tallerkenen
Hjemmelaget fritert kalkun - godt og enkelt. Dette er enkelt og raskt å lage, og i motsetning til når du kjøper ferdig fritert mat (som ofte bruker palmeolje) kan du velge sunne oljer å fritere maten i som for eksempel rapsolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.