I helgen har jeg holdt på med noen enkle prosjekter. mobil vesker. Jeg bruker selv mobil veske til mine mobiler, og tenkte at dette kan jeg jo hekle selv
wpa iframe"). GA_googleAddAttr("Tag", "lefse-from-hardanger"). v=wpcom-no-pv". A recipe from the Norwegian local paper Varden based in Skien in Telemark
Kom hjem seint fra jobb, kjæresten legger gulv på kjøkkenet, jobber seint i morgen. Så da bestemte jeg meg for å lage noe jeg kan ha pålegg på i morgen
men jeg sier framfra glemselen. Smør, melk og mel til hvit saus - se oppskrift her. Hva med å røre det fort fram i kveld og så nyte det foran tv'n til Gullrekka
Nå har jeg til gode å sette mine føtter hos den sovende bjørnen i øst, men har hentet inspirasjon fra en av de ukrainske restaurantene vi besøkte i New York i mai
Her en dag kom kk på besøk med noen polske matvarer fra moren sin. et glass surkål, en boks med søtet kondensert melk og en boks med valmuefrø-kakefyll
Du løper garantert ikke fra frokosten når denne her står på bordet. 1 ss lett appelsinmarmelade (eller bruk 1-2 ss appelsin juice). 1-2 ss appelsin juice
(Du kan med fordel ha i litt ekstra salt for å balanseresøtsmaken fra soyamelken. Tjuvstarter litt på jula med risengrynsgrøt, for May-Lis hadde cravings
Hentet fra Annie’s Eats og Handle the Heat, med noen få justeringer. 2-3 vårløk, i skiver. Hvis du vil bruke pizzastein må den varmes opp 20-30 minutter før pizzaen kan legges oppå. Kok opp, og la småkoke i 15-20 minutter. Stek i 8-12 minutter. 2-3 vårløk, i skiver. Dekk til med plastfolie og la deigen heve på et lunt sted i 1½ – 2 timer Hvis du vil bruke pizzastein må den varmes opp 20-30 minutter før pizzaen kan legges oppå
Oppskriften er direkte overlevert fra den verdensberømte slakteren Dario Cecchini i Toscana, som jeg selv har vært gjest hos flere ganger, og som du kan lese om tidligere i bloggen min
Så mine venner fra Atlanta, Maria og jeg tok turen over brua til Brooklyn. Jeg har dessverre ikke tatt steg-for-steg bilder siden dette bare var en test, men siden det var så godt, og det ble så vellykket, så ville jeg uansett dele den med dere
o) Det er mig der (fra solstolen naturligvis) på afstand betragter Bo og Rasmus som på afstand betragter det blå blå vand i Phang Nga bugten fra øen Koh Yao Noi i Thailand
HASSELNØTT- OG KAFFEKAKE. Hvordan har din Juli-måned vært. -). 7 shots from July Sist innlegg var en oppsummering av Juli via antrekkene mine, og her har jeg samlet sammen noen av mine favorittbilder fra forrige måned. Annet Kommentarer (0) 7 shots from July
Dessverre har jeg ikke hatt gleden av å besøke hverken Hummingbird Bakery eller Magnolia (men det kommer vel forhåpentligvis en sjanse til det), derimot er jeg så heldig å ha kokebøkene fra begge bakerier og drømme, drømme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.