Kokkebrørne Frank og Jarle Baer – for matglade folk kjent for både utvikling av Fjordland-middager og Markveien mat og vinhus i Oslo, tar pinnekjøttet gjennom eit varmebad før servering
Og så glad ble jeg at jeg lovet dem vanlige vafler til kveldsmat. Derfor ble det nesten vanlige vafler, med fullkorns hvetemel, sukrin, Berit Nordstrand sitt raps/kokos smør, rømme, melk, egg og masse deilig kardemomme
Jeg baker og fryser ned i den tro at de skal spares til ei grei anledning, og går på en smell. Jeg kan også nesten garantere at du blir mett etter to stykker
Spanjolar og portugisarar strøymde til norske hamner for å frakte med seg denne vedunderlege handelsvara sørover, til katolske samfunn der fastetida – og fråværet av kjøtt – opna eit enormt behov for slik andevendeleg fiskevare med nesten evig levetid i tørka tilstand
Som tilbehør kan du servere godt brød eller pomes frites, det er ganske vanlig i Frankrike. Det kommer en oppskrift på blåskjellsuppe med safran på bloggen min en av dagene
Og peanøtter er jo lavkarbo i forhold til puffet ris. Til ganske mange konfektbeger trenger du. Hell sjokoladeblandingen i eggedosisen og vend det sammen til alt er godt blandet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.