Nå har mange tatt Påskeferie og forhåpentligvis har dere tid til frokost og tid med familie/venner. Noen må jo jobbe også når andre tar ferie, men det er viktig å kose seg med maten allikevel
Nystekte rundstykker, gjerne bare med smør på, eller god ost eller syltetøy, er kjempegodt. Som med annen gjærbakst er det best å fryse disse straks de er avkjølte og så heller ta opp og tine det som trengs, da smaker de ferske hver gang
Scones med lemon curd og krem. Vil du ha noe skikkelig godt så anbefaler jeg å prøve scones med pisket myk krem og Oliviers & Co sin sitonkrem, den er syrlig, søt og har en deilig kremet konsistens
Nyt dine fine lyse glutenfrie rundstykker med ditt favorittpålegg. Oppskriften kan med små grep endres slik at den kan brukes til boller, hamburgerbrød eller varieres med ulike fyll
Har i dag laget medisterkaker til jul. 500 g medisterdeig. 500 g medisterdeig. Jeg har stekt de i dag og fryser de ned, så blir det litt mindre å tenke på når dagen er der
Disse rundstykkene blir luftige og gode om du tar deg god tid med elting og heving. Begynn på lav hastighet og øk så til medium etter hvert som deigen samler seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.