Serveres med en saus full av viltkraft (får kjøpt slike kjekke glass med kraft på Jacob's) med en dæsj ditt, en dæsj fløte og en dæsj datt oppi, karameliserte poteter og stekte kantareller
- funnet drømmekjolen – med god hjelp av ovennevnte, mamma og søstre. Sopps har fått en versjon med lavere andel karbo, og mer protein – men jeg har ikke klart å finne den enda
Dette er eit av dei største helseutfordringane i Norge da for masse salt kan føre til høgt blodtrykk - som igjen kan føre til hjerte- og karsjukdommar og øke faren for kreft i mage og tarm
Nå er mine krumkaker litt varierende i stekingen, jeg ser at krumkakejernet mitt steker ganske mye ujevnt, det er kansje på tide med fornyelse, men smaken - den er upåklagelig
God mat er alltid kos, og man kan ha mye godt selv om man lever lavkarbo. Stek kyllingen (som har badet i litt grønn tacosaus, chilli og hvitløk) i en varm stekepanne
Stikk en pinne i midten av kaken for å sjekke om den er ferdig. -). Jeg hadde ikke prøvd oppskriften før så tenkte at jeg kunne lage en prøvekake, og samtidig få prøvd å bake på det nye kjøkkenet
Det fine med porchetta er at den surres, og da går det jo an å kjøre hele rullen i ovnen etter sous vide for å få en sprø overflate som henger sammen med resten av kjøttet
Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
★ Skjær opp foccacian før steking, så kan man lett brekke av bitene etter steking. Brødet er så utrolig deilig, og jeg blir ofte gående å småpise og “maule” biter både førog etter middagen
Dersom det renner av mer kraft fra fuglen din, kan du gjerne helle dette oppi sausen underveis -. Like før servering kan du igjen bruke en spiseskje eller lignende og fjerne det fettet som flyter på toppen av sausen
Server med kokte/dampede grønnsaker etter ønske og stappe av potet- og sellerirot som lages slik. Mer informasjon om kurset og påmelding finner du under kurs-knappen i menylinja her på bloggen
Før kniven på innsiden av kanten på formen til marshmellowsen løsner. Jeg er jo vell erfaren når det kommer til å lage (og spise) disse fluffy hvite putene av proteinrikt snask
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.