Sliter med bekkenet av så mye vandring og utforsking for tiden, så nå burde jeg ta meg noen rolige dager i leiligheten og gjøre kreative ting her, for det meste
Når høsten kommer, begynner også suppe å passe godt inn i mathverdagen. Og kyllingsuppe skal til og med ha en helbredende effekt om du skulle bli litt forkjølet
♥ Lukas elsker å bake, og siden formen ikke er på topp ( babyene/gutta er blitt forkjøla, og nå også jeg) passet det perfekt å finne på en koselig inne-syssel
Jeg ble ordentlig imponert over kvaliteten som kokken tryllet fram og serverte denne kvelden. Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
Mot slutten av september, etter at alle andre hadde kommet hjem fra kurban bayramı, offerfesten som ble utvidet fra fire dager til en hel uke i år i kjølvannet av sommerens mislykkede kuppforsøk, satte vi oss i bilden og kjørte nedover vestsiden av Tyrkia
Sist søndag ettermiddag var jeg innom Inderøy Landhandleri der jeg møtte dette flotte ekteparet, Jo Arne som jobber på Kitchen i Levanger og hans kone Gøril Hastad som jobber på Inderøy Landhandleri
Håper uken har vært bra for alle og enhver. Selv tar jeg bilen og kjører mot Bergen, men før jeg kommer dit så skal jeg innom Vadheim på lørdag for å ha kurs hos kakeboksen
Når nettene blir lange og kulda setter inn, da sier Nirumor til Kumra-flokken sin… Alle julesanger, norske vers og folkeviser har jeg vært vel så glad i som gamle indiske Bollywood sanger og vers
Det er mandag og kjøttfri middag står for tur. Grov og vegetarisk pai til liten og stor. Denne er veldig enkel da den ble laget av rester i kjøleskapet, du kan fint bruke andre og/eller flere grønnsaker og ost om du vil
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.