Linsesalat med aubergine
Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 aubergine, skrelt i zebramønster og skjært i 1,5 cm tykke skiver
  • 5 +1+3 ss olivenolje
  • 200 g belugalinser eller grønne linser (tørrvekt)
  • 12 valnøtthalver
  • 1 hvitløksfedd, most i en morter med litt salt
  • 2 +1 ss sitronsaft
  • 1 ss sumak (kan sløyfes)
  • 4 ss extra virgin olivenolje
  • 200 g yoghurt
  • 1-2 ss tahini
  • 2 tomater (ca. 250 g), kjernen fjernet og skjært i 1/2 cm terninger
  • 1/2 rødløk, finsnittet og skjært i 1 cm lange biter
  • 50 g bladpersille (uten tykke stilker), finhakket
  • 25 g mynteblader, finsnittet
  • 150 g halloumi, skjært i 1 cm skiver
  • salt og pepper
  • 3 aubergine, skrelt i zebramønster og skjært i 1,5 cm tykke skiver
  • 5 +1+3 ss olivenolje
  • 200 g belugalinser eller grønne linser (tørrvekt)
  • 12 valnøtthalver
  • 1 hvitløksfedd, most i en morter med litt salt
  • 2 +1 ss sitronsaft
  • 1 ss sumak (kan sløyfes)
  • 4 ss extra virgin olivenolje
  • 200 g yoghurt
  • 1-2 ss tahini
  • 2 tomater (ca. 250 g), kjernen fjernet og skjært i 1/2 cm terninger
  • 1/2 rødløk, finsnittet og skjært i 1 cm lange biter
  • 50 g bladpersille (uten tykke stilker), finhakket
  • 25 g mynteblader, finsnittet
  • 150 g halloumi, skjært i 1 cm skiver
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.