Jeg har bakt mye forskjellig med denne metoden og har aldri mislykket, hittil har jeg bakt flere forskjellige typer brød, rundstykker og nå altså focaccia
Så i dag deler jeg oppskriften på min absolutte favorittfocaccia. Vi elsker å lage småretter i helgene som man kan dele, og det passer så godt med nybakt focaccia til
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Slik lager du eltefrie grove rundstykker. Dekk bollen med plast og sett til heving i 10-12 timer. Stekes midt i ovnen på 220 grader i 18-20 minutter. 18-20 minutter Kjøles av på rist
Det beste med disse er at du lager deigen på kvelden, setter den kaldt i kjøleskapet, ruller ut på morraen og vips så har du varme rundstykker på frokostbordet- på under 15 minutter. Jeg brukte linfrø og chiafrø4-5 dl melJeg brukte 1 dl siktet rug, 1 dl siktet spelt og resten fibramel
Her kommer det oppskrift på focaccia, noe som er utrolig godt til salater og grillmat. Du trenger. 7dl lunkent vann1 pose tørrgjær15 gram salt1kg hvetemjælBland alt til en litt seig deig
8 - 9 dl hvetemel. 13 - 15 minutter. 8 - 9 dl hvetemel. Det er igrunnen bare gøy å bake rundstykker når det er så enkelt og lettvint, ikke er det noe rot som følger med heller
Har noen av dere testet ut eltefrie rundstykker eller eltefritt brød. Det jeg liker med eltefritt er at den gjør seg selv, tar ekstremt lite tid og baksten er super saftig
Focaccia er et italiensk brød som vanligvis er smaksatt med havsalt, urter og grønnsaker. Idag har jeg fylt Focacciaen med cherrytomater, rødløk, fetaost, olivenolje, havsalt, rosmarin og oregano
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.