Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servertmed en frisk, spicy salat med gode rekerog en herlig grønn kremet saus med spinat og basilikum ღ
Tilbehøret er en enkel smørsausmed et hint av karri (kan droppes), stekte partypoteter, vårløk og grønne erter i friske urter av gressløk, persille og litt dill
Jeg serverte bare grønnsakene som de var, som en liten kompott, ved siden av kjøttet. Knus fenikkelfrø og havsalt i en morter (eller undersiden av en jernpanne eller liknende) og gni knoken godt med denne blandingen
Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
Server med en god salat og litt godt lavkarbobrød. Kok fløte, dill og hvitløk i en bredbunnet panne til fløten tykner litt - jeg bruker en teflonbelagt stekepanne
En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten. Vi spiste denne salaten sammen med focaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.