Vi har vinterferie ogbarna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Den slår aldri feil, og er super enkel å lage. En opplevelse barna aldri glemmer. Den også fin for dem som er allergisk for egg, for her er ikke et eneste egg å finne i røren
Sprøyt på glasuren og pynt gjerne med non-stop eller annet fargerikt strøssel. Når jeg baker til barn, noe jeg gjør relativt ofte, må jeg tilpasse både smak og konsistens slik at det tilfredsstiller de små munnene
På jobben har det gått en masse sykdom, og siden jeg er blant dem som bare titter innom noen timer nå og da hadde jeg trodd jeg skulle bli skånet, men den gang ei
Smelt smøret og bland det med kakao mens sukker og egg piskes til eggedosis. Det er høysesong for sommeravsluttninger i barnehager, idrettsforeninger og skoler
Det virker kanskje litt rart å ha sukker i en rundstykke deig, men dette gjør dem faktisk mye mykere til ogmed dagen etter på og derfor beholde den deilige ferske konsistensen
Og hva er vel bedre for en sliten mor eller far, som har kjempet seg gjennom henting av gretne barn, lekser og middagsstyr, enn å skjære tjukke skiver av nybakt brød til fornøyde barn
Kjapp og enkel rett som barna elsker. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Mos først manan og egg med stavmikser. Ikke alle barn er like glad i grønne saker som spinat og grønnkål, men morsom og fargerik mat er noe barn i alle aldere setter pris på
Her er Linnéa og linus i sving ved kjøkkenbordet. La barna slippe til med matlagingen. Det eneste jeg hjalp til med var å bestemme mengde sukker til syltetøyet, så det ikke skulle bli så søtt
Alt blandes godt og helles over i bakepapirkledd. Bland ingrediensene til glasuren, og pisk godt. Fordel glasur på kaken, og pynt etter ønske Langpanne
Avkjøles på rist, og de er klare for å bli servert. Ha alle ingrediensene i bakebollen og elt på lav hastighet i ca 10 minutter. Legg de så på bakepapir, dekk til med handkle og la de heve i ca 50 minutter. Når de er klar for ovnen visper du egg og vann, pensler, skjærer et lite snitt på toppen og stek de på over- og undervarme 225 grader i 10-13 minutter avhengig av ovn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.