Ah – disse har jeg hatt gleden av i noen dager nå. De har ligget lett tilgjengelig i kjøleskapet og jeg har gomlet en bit (eller tre) når søtsuget har meldt seg
Som mange av dere vet er jeg en ganske stor tilhenger av Jamie Oliver og hans arbeid. Ikke bare matlagingen hans men også hans engasjement når det kommer til å bedre matkunnskapen hos våre unge håpefulle
2016 er belgfruktens år. Dette har generalforsamlingen i FN fastslått. Enda kulere er at ny forskning viser at hvis man inkluderer belgfrukter i kostholdet, vil dette resultere i varig vektreduksjon (se her)
Oppskriften til disse smakfulle blåskjellene fikk jeg av Mette over en hyggelig matprat. Kraften til blåskjellene er både sunn og full av nydelige thai smaker
Råkost er blitt raw food og kål ruler. Spiralloff er ekstra godt, og jeg legger aiolien under rekene,. Reker, krabber, sitron, salat, aioli, spiralloff, salat og vin er alt som skal til for å lage fest i en fei
Hei. Jeg lovte dere en god dessert, og her har dere den – med norske epler. Oppskriften er nærmere fem år gammel, med kun små endringer grunnet flere alternativer innen søtning siden den gang
Snikgjest julesild er overraskende godt. Du kommer kanskje til å tenke at appelsin, eple og nøtter umulig kan passe sammen med kryddersild, men sammen med rømme, dill, rødløk og vårløk blir dette en vanvittig overraskende frisk og fin kombinasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.