Jeg har fått helt dilla på fylt kjøtt, særlig kylling og indrefilet av svin, to kjøttvarianter jeg mer eller mindre hadde forkastet før jeg fikk min Anova Precision Cooker (sous vide)
Stek entrecôten sammen med sitrontimian, smør, salt og pepper. Stek lammet etter smak og ønske, men viktigst av alt - la lammet hvile minst 10 minutter før det skjæres opp
Kyllingsuppe med løpstikke og beter. 07. 09. 2015 kl. 03 i. Supper. 9 kommentarer. Når man har en hel kylling har man muligheten til å både koke kraft og lage et godt måltid
Blåskjell av den ypperste kvalitet er en av Rissa delikatesser. Den kan varieres i det uendelige. Jeg er spesielt begeistret for blåskjellsupper med litt smak
Denne hyrdepaien ble egentlig til som et resteprosjekt. Jeg hadde en del grønnsaker jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre med, og siden mandelpoteter var blant grønnsakene, kunne jeg lage hyrdepai
Pesto av ugress og urter smaker kjempegodt og lages på 1-2-3. Vår urter og ugress fra venstre. Løpstikke, seiersløk, løvetannblader, skvallerkål, gressløk, brennesleskudd, bladpersille og syregressblader
Spiralloff er ekstra godt, og jeg legger aiolien under rekene,. Reker, krabber, sitron, salat, aioli, spiralloff, salat og vin er alt som skal til for å lage fest i en fei
Jeg er så heldig å ha en hage som ble anlagt i 1917. Hagen vår er ikke akkurat striglet. Her får både forglemmegei og prestekrager stå i blomstringstiden
Posted on 7. september 2015 by Anne Lise Dalene in Endelig helg, Middag, Slowfood, Sunn mat. Høsten sniker seg på oss nå, bare seks grader på termometeret i morges
En tradisjonsrik søndagsmiddag for høst- og vintersesongen. Hønsefrikasse er en herlig rett som dufter av laubær, mørt hønsekjøtt og saftige rotgrønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.