Denne enkle klassiske fiskegratengen er super for store og små, og ikke er det vanskelig heller. Hjemmelaget fiskegrateng er absolutt å foretrekke fremfor de man kjøper
I tillegg er det godt med smeltet smør og litt Crème Fraîche Lett ved siden av fiskegratengen. Fiskegratengmed makaroni er en kjær gammel rett som de fleste husker fra barndommen ♥
Fiskegratengmed laks, brokkoli og gulrøtter. Her er endelig fiskegratengen dere har spurt etter. Så heller du gryten med fiskebitene over i en ildfast form og tilsetter eggehvitene (disse må du røre forsiktig)
Ta kjelen med sausen av platen og rør inn de to eggeplommene. Hverdagen kommer litt brått på for både store og små etter en langhelg, men nå er vi igang og i dag får dere servert denne gode middagen
MEN det er jo egentlig veldig, veldig godt når det er laget med en porsjon omtanke og kjærlighet. I dag kommer jeg med oppskrift på en skikkelig god fiskegrateng
Potetmos med ramsløk og parmesan er flott følge til nærmest all middagsmat og er gjort i en fei. Ramsløken gir en mild smak av hvitløk og gir mosen et fantastisk løft
Du trenger ikke bruke kveite om du har annen fisk du heller vil bruke, men kveiten gjør fiskegratengen litt annerledes- Jeg har også toppet den med panko og parmesan i stedet for annen revet ost, det vil jeg anbefale at du prøver, det er faktisk mye bedre
Fem, seks vårløk (eller ein halv purreløk. Herfrå er vegen veldig kort til ein velsmakande fiskegratengmed overskotsråvarer frå både havet og kjøkkenhagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.