Beef Wellington er en klassisk rett hvor en indrefilet bakes inn i butterdeig. Grill eller stek indrefileten i olje på høy varme slik at den får stekeskorpe rundt hele
Brun indrefileten i ei varm panne med nøytral olje på alle sider. Biff Wellington er indrefilet av okse, surret i en blanding av sopp og hvitløk, parmaskinke og til slutt et lag butterdeig
Her har vi en Wellington basert på indrefilet av rein. Det som er viktig å huske på medindrefilet av rein, er at steketiden tar litt kortere tid enn okse
Små klubbeformede flotte steinsopp på grønnsaktorget i Lugano, den italienske delen av Sveits. Og det fine med denne flotte soppen er dens mangfoldighet
Stek så en god stekeskorpe på alle filetens sider, og krydre med salt og pepper. Kalvefileten ble tilberedt i sous vide, men det går helt fint å lage den i en stekeovn også
Brun indrefileten på sterk varme i panne, på alle sider, til og med kort sidene (endene). Dryss salt og pepper på en tallerken, og rull indrefileten i dette
Heisann, er skikkelig på etterskudd her – vi har endret fra GET til Canal Digital og jeg har falt ut av det trådløse nettverket, må få noen til å hjelpe meg å konfigurere det på nytt
SMAK TIL MED LITT PRESSET SITRON EL. 2 stk kyllingfilet. Monica 2 stk kyllingfilet. Hønsefrikasse er så godt syntes jeg- men for en jobb og koke den høna, rense, plukke og det tar sånn tid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.