Du kan bestemme hva fyllet selv og det klassiske er medscampi og svinekjøtt. Ferskevårruller (sommerruller) har sin opphav fra Vietnam og smaker lettere og friskere enn de frityrstekte, som vi kjenner best til i Norge
Kjøp inn rispapir og glassnudler, og fyll med det du har liggende i kjøleskapet. Ferske våruller er virkelig en favoritt, minimal tilberedingstid og smaker utrolig godt
Slik lager du herlige mini vårrullermed mye smak og lite stress. Disse smakfulle og sprøe vårrullene medscampi, harissa og friske urter er veldig enkle å lage og trenger IKKE å frityrstekes
Ferske vårrullar er passe eksotisk, passe sunt og med deilig frisk, sprø smak. Du kan fylle det med det du har i huset, eller gå bananas i grønsaksbutikken, og finne masse spennande som kan puttast i rispapiret
Bortsett fra kylling og reker, som stekes lett, er resten av ingrediensene ferske og knasende sprø. Som tidligere nevnt, er vårruller en schlager i husholdningen
Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten medscampi. Server gjerne sammen med nybakt brød/foccacia og et glass hvitvin
Jeg tror mange assosierer skikkelig sprø vårrullermed restaurantbesøk. Personlig har jeg ikke laget mye vårruller hjemme, men har til tid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt i butikken
Ha i krydderet og smak til med sauser. ) #hverdagskos #middag #vårruller #desember #oppskrift. Legg litt fyll i hver lompe, rull sammen og lim igjen med eggehvite
Dagens middagstips er vegetarianske vårruller fylt med deilige grønnsaker. Skrell en gulrot og skjær med feks en ostehøvel lange remser, del en brokkoli , finhakk en ingefær, skjær i skiver en hodekål og legg i stekepannen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.