Fasanbrystrulader på seng av linser
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 skiver lettsaltet flesk
  •  
  • Buljong
  • Fasanskrogene
  • 1 løk
  • litt sellerirot
  • 1 ½ liter vann til koking
  • 1 gulrot
  • 1 liten purre
  • 1 laurbærblad
  •  
  • Saus
  • ¼ dl finhakkede gulrøtter
  • 75-100 g grønne linser
  • ¼ finhakket sellerirot
  • ¼ finhakket purre
  • ¼ dl finhakket rødløk
  • 2 dl kremfløte
  • 2 dl kyllingbuljong eller kraft fra skrogene

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.