de ble så gode. Testa ut "low carb sjokoladekake" fra EASY Living i går kveld, men jeg fant ut at jeg ikke hadde noen "rund kakeform" så da ble det sjokolademuffins i stedet
I folks bevissthet ble varemerket "Løiten" ensbetydende med den ypperste kvalitet. Kjøttpai med tyttebærlokk ✿ servert med ovnsbakte grønnsaker og tyttebærsaus
I år ble det ikke annen småbakt enn pepperkaker. Jeg var borte første delen av desember og da jeg kom tilbake igjen var det hurrameihei for å rekker ferdig alt til julaften
Men jeg syntes den ble bra jeg mtp hvor mye som skulle gjøres på den tiden og pynting. Den lot jeg med vilje skli litt utover kanten slik at det ble litt mer spennende for ungene
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketStumbleUponGoogleDiggRedditLinkedInSkriv utLik dette. En god gammeldags kjøttgryte med saltkjøtt, rotgrønnsaker og et sprøtt lag butterdeig på toppen
kjapp frokost. Alle forteller noen hvite løgner. Jeg forteller meg selv en hver morgen. Jeg er ikke veldig glad i frokost, og på en latterlig måte innbiller jeg meg at jeg ikke er sulten før lunsj
Kreatopitta er en gresk kjøttpai med filodeig. Vi er veldig glad i gresk mat. Det er ofte litt annerledes smaker i gresk mat, som vi syns er kjempegodt, som feks kanel i kjøttretter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.