Kjøttpai med tyttebærlokk ✿ servert med ovnsbakte grønnsaker og tyttebærsaus !
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 dl hvetemel
  • 1 dl fint sammalt hvete
  • 100 g smør
  • 3 ss vann
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 stk stor gul løk
  • Stekesmør
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 stk egg
  • 2 dl melk
  • 2 dl revet ost
  • 200 g tyttebærsyltetøy fra Løiten
  • 5 dl kjøttkraft
  • 2 ss hvetemel
  • 3 ss smør
  • 2 ss crème fraîche
  • 3 ss tyttebærsyltetøy
  • Salt
  • Pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.