Mamma lagde alltid en supermektig og kjempegod karamellpudding til jul. Oppskriften kommer fra oppskriftsboka til farmoren min, med det fantastiske navnet Alison Laura Hartmann Støren Castberg (og du som trodde jeg hadde et rart navn
Min farmor lager verdens beste vannbakkels. Og heldigvis deler hun gjerne oppskriftene sine. Jeg lagde disse forrige helg og de ble helt som farmor sine
Eg har laga ein ny kategori på bloggen – «dykk i arkivet«. Her deler eg dei mest populære oppskriftene frå alltidsulten, og som eg fortsatt er veldig glad i
Det kommer etter hvert mye mer om fermentert mat på bloggen, men for dere som synes dette er helt fremmed begynner jeg med surkål - utrolig enkel og kjempegod
Hvorfor ikke imponere med egen hjemmelaget surkål. Jasså, skal du lage en stor julemiddag. Det er enkelt, er bare 5 minutters arbeid, men det trenger å småkoke i en drøy time
Surkål eller rødkål er en selvfølge til julemiddagen, til skinkestek og koteletter. Surkål holder seg godt så lag en stor porsjon så har du til julebuffeten også
Hvorfor ikke lage din egen surkål til jul. Surkål er deilig til ribbe (svin), skinkestek, svinekoteletter, medisterkaker og -pølser, sosisser, kjøttkaker m
Pakker du surkål på tett glass og oppbevarer dem i kjøleskap så holder dem hele julen. Både rødkål og surkål skrev jeg om i fjor, men har blitt forespurt en mer illustrert forklaring
Ribbe, surkål, eple og røstipotet. Jeg har en litt annerledes surkål, som jeg også synes er god. Dette gir knallgod "surkål" på kort tid, samtidig som den blir litt annerledes enn den klassiske kålen
Svinekotelett med surkål og eplemos. Å lage surkål er enkelt. Dessuten dufter det deilig i huset - ordentlig god og stemningsfull juleduft for oss som har surkål og ribbe på julaften
Ninas gode liv. 51, Meløy. Takk for koselige kommentarer på min blogg. -)
Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.