Sommeren har endelig kommet hit også, og dagene nytes. Man vet jo aldri hvor lenge det vil vare. Jeg nyter dagene hjemme nå, er sykemeldt fordi babyen vår
(English below)MorMonsen er en av de gode gamle tradisonelle norske kakene. Mamma har fortalt at oldemoren min alltid hadde denne klar når hun kom på besøk til dem i Vestfossen, og jeg er vant til at mamma baker den til jul, noe jeg har fulgt opp de siste årene
Men jeg har vokst opp med gode, gamle MorMonsen som en saftig helårs-skuffkake. Jeg var ganske stor før jeg turte å smake på MorMonsen - dypt skeptisk som jeg alltid har vært til sukat, rosiner og denslags
Oppskriften kommer fra oppskriftsboka til farmoren min, med det fantastiske navnet Alison Laura Hartmann Støren Castberg (og du som trodde jeg hadde et rart navn
Det er lørdag i morgen, og hva passer vel bedre enn biffsnadder og rødvin. Og skal man først ha biffsnadder så er det best at det er så mørt at det nesten ikke trengs å tygges
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.