Kok Farfalle Barilla al dente i rikelig, saltet vann. Smak til med salt og pepper. Server med en gang. Skrell squashen og skjær skallet i tynne strimler
Dette er en utrolig smakfull og lettvint pastarett med få ingredienser. Den er inspirert av Gianni i den fornøyelige italienske komedien, “Mid-August Lunch“
Husk at man spiser med øynene også. Hell av vannet og ha i laken av ansjosen, oljen og sitronsaften. Skjær reddiken i skiver medpotetskrellerenog del rødløken i tynne skiver
La olivenen koke med, og ha i de hakkede urtene på slutten. Her er det meste samlet på benken, bortsett fra urtene og chilien er det lagringsvarer, ogogså for chili og urter kan du bruke tørket
Det er snart vår og jeg gleder meg til å spise mer gode salater med umamirike dressinger. Ingrediensene med stjerner inneholder umami eller fremmer umamismaken i dressingen
Kjempe godt med pasta og fisk. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt med vann med litt salt. Jeg bladde opp i Rimi sine middagsfavoritthefter i butikken og ble inspirert av en lignende rett jeg så der
Bland hakket tomater med sammenvispet egg og krydder (og soyasaus). Pølsegrateng med tomatsaus. Denne oppskriften er enkel å lage, rimelig, mild og god
Kok pasta (jeg brukte farfalle, men alle typer kan selvfølgelig brukes) al'dente etter. Den kan selvfølgelig også lages med vanlig skinke, skåret i biter eller ferdig smårettskinke
kommer varm og svett hjem fra jobb, da frister det ikke med "pottiter og kjøttkaker" c",). Sil av vannet og skyll under kaldt vann, så den ikke kleber seg sammen
Jeg har brukt farfalle pasta (sløyfepasta), men bruk gjerne penne, fusilli eller vanlig spagetti. Jeg kjenner at blodsukkeret synker i takt med det humøret mitt etter å ha kjempet gjennom den ene butikken etter den andre, og samtlig få stygge blikk etter å ha slått til titalls mennesker med tjue handleposer hvor enn jeg går
Om ønskelig, kan du også tilsette kokte nudler eller servere med hvitløksbrød. Tilsett limesaft, fiskesaus, sukker og currypaste og la det småkoke littt
Hardkok eggene og avkjøl de i kaldt vannDel eggene i to og ta ut plommenBland eggeplommene sammen med sennep, finhakket rødløk og gressløk og rør godt sammenSmak til med salt, pepperFyll eggehvitene med noen dråper tabacoFyll på med blandingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.