Itillegg er denne vidundergrønnsakenveldig sunn, kalorifattig, rik på A- og C-vitaminer, kalsium og fosfor, og en av de grønnsakene som inneholder mest jern
Her er oppkriften på en god, smakfull og spicywok toppet med crunchy, salte peanutter. Ingredienser. Stek svinekjøttstrimlenei en wokpanne med litt olje og salt og pepper på høy varme veldig kort så de blir gyldne utenpå og saftigeinni
Skjær kyllingkjøttet og grønnsakene istrimlerRist cashewnøttene i en tørr panne - sett tilsideKokris etter anvisning på pakkenStek kyllingen og grønnsaker på høy varme ilitt olje - ikke ta for mye av gangenNår alt er stekt tilsetteswoksausen
Stek paprika og løk til de begynner å bli mør men fortsatt har litt tyggemotstand. Bruk en stor wokpanne eller stekepanne, ha i oljen og stek kjøttet på mediumtil sterk varme til det nesten er gjennomstekt, gjør det gjerne i to omganger
Ryddingi fryseren kan gi små overraskelser innimellom, så dette her blir en såkaldt restewok. Raskeste middagen jeg har laget på lenge, men skikkelig godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.