Jeg visste ikke helt hva jeg skulle kalle dette, så det ble falafelburger. Jeg stekte mine på varmluftsfunksjon sammen medpotetbåtenemed myyyyye hoffs pommes friteskrydder på
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetenemed skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start medpoteteneog ha så løk og hvitløk over. Hell over fløten og sett formen i ovnen med aluminiumsfolie eller et lokk over
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Det blir ingen harde potetskiver eller at du må kanskje steke den lengre enn beregnet osv -for det er jo dette med å få alt ferdig samtidig som kan være et puslespill og hodebry mange ganger
Skrell poteteneog skjær dem i skiver. Når jeg ikke blogger, så lager jeg mat. ) Denne gangen er det fløtegratinerte poteter, tilbehørenes konge, som står på menyen
Mos potetinnmaten i bollen med en gaffel og rør inn bacon, ost, rømme og vårløk. Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
Deilige stekte potetermed sprø skorpe og smak av hvitløk og krydder Nammis. Dette er en skikkelig sprø og gyllen potetklassiker som kan varieres i det uendelige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.