Det første du må gjøre er å fjerne munnstykket og paven (magesekken) ved å holde skallet i begge hender med munnen mot deg og trykke munnstykket ned og fremover med tomlene
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget fiskegratengtidligere, for dette var virkelig noe som gikk ned på høykant hos gutta ved middagsbordet før høstferien
Her er alt du trenger for å lage en førstegangsfermentering. Vannkefir er en super god drikk som inneholderprobiotika, ensymer, fordøyde næringsstoffer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og billioner med probiotika
januar – er det ikke da «alle» skal ha en detox, spise magert og trene til svetten spruter. Jeg vet at det sjeldent varer dersom man går for hardt ut, så jeg fortsetter som vanlig og gjør som jeg alltid har gjort
Nydeligkrabbe og avokadosmørbrød er en delikatesse. Vi er så heldigei dette landet å ha de mest fantastiske skalldyrene så vi bør virkelig nyte de til fulle og lage spennende varianter
Den här fick hoppa tillbaka ner i havet. Igår. nyfiskadmakrill, idag. Det blev en enkel middag med dagens fångst, baguetter, citron, kall Hansa och nyvispad majonnäs
I dag skriver jeg altså mitt aller førsteinnlegg på min egen blogg. Hei. For å være helt ærlig har jeg null peiling på blogging, men jeg regner med at det kommer seg etterhvert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.