Og jeg lar meg friste, gang på gang… Ikke vanskelig å bli fristet i grunnen – det ser dere jo selv. Varmen har definitivt kommet her på Østlandet – og den kom som en eksplosjon
Den superenkle fremgangsmåten går som følger. En vår for lenge siden, lenge før vi levde, da sagnomsuste skapninger tråkket på jorden, var det en liten fugl som hadde lagt eggene sine i et rede på skogbunnen
Følg Just another food story på facebook og påInstagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
I sommer har vi feriert i Norge i to måneder, vi har bodd på forskjellige steder og matlagingen har blitt noe" enkel" innimellom, men her har vi vært på gårdsbutikk like utenfor Risør, og der fant vi masse godsaker blant annet karbonadedeig av hjort, så da ble det hjortekarbonader med kremet sopp til middag
Man kan selfølgelig tilsette litt timian eller annet krydder, men jeg må innrømme at jeg liker best den enkle tradisjonelle smaken, hvor reinkjøttet er i hovedrollen
Trykk "Liker " På forhånd takk. Her er oppskriftenSalma med mandeltak og jordbær- og tomatsaus Snitt et lite kryss øverst på toppen av hver cherrytomat
Kurs i den rekkefølgen jeg kunne tenkt meg. (oppdatert rekkefølge etter en halvdag med tenking. Det er de to kursene jeg har mest lyst til å lære meg, mon tro om jeg kunne tatt begge på en dag
Jeg gleder meg til å følge alle de nye deltakerne videre og ønsker dem masse lykke til. Da jeg kom alene på do litt etterpå, slapp jeg jubelen løs og hvisket høyt for meg selv yes, yes, yes
Får i kål, lammefrikasse', nordafrikansk lammegryte, lam på spyd, kjøttkaker av lam. Her i huset bruker vi det hele tiden på forskjellige måter, men i dag er jeg klar med et helt lammelår
Ha eventuelt litt av oljen på fingeren så slipper du deigkliss på fingrene. Du som har vært innom matbloggen tidligere, har nok snublet over en og annen oppskrift på foccacia
Hell deigen ut på bordet og form til en stor bolle. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Bodde denne gangen på hotelrom uten mulighet til å lage mat, det er greit for noen dager, men da lengter jeg alltid litt hjem til mitt eget kjøkken så jeg kan lage meg det jeg har lyst på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.