Heisann, er skikkelig på etterskudd her – vi har endret fra GET til Canal Digital og jeg har falt ut av det trådløse nettverket, må få noen til å hjelpe meg å konfigurere det på nytt
Da tenkte jeg å vise dere min enkle, men sunne middag for dagen som består av svin og grønnsaker. Veldig enkelt og det tar ikke lengre enn ca tjue minutter
Dette er en middag jeg husker fra min barndom hos min farmor. Da hadde vi dette til søndagsmiddag. Jeg har en forkjærlighet for denne typen middager, nostalgi kanskje
Nå som vinteren er her er jeg nok ikke den eneste som føler på plagene kong vinter gir. Svingende temperaturer, kulde, ja generelt vær og vind tærer på huden og man kan oppleve at den blir tørr, begynner å flasse og klø, blir rød og irritert osv
workoutmom - En 4-barnsmors vei til et sunnere liv
Eg har ein del oksekjøtt i fryseren som eg kjøpte på tilbud hos slakteren tidlegare i haust. Tidlegare har eg nevnt at eg er veldig glad i frikassé av lam så no tenkte eg at eg skulle prøve en variasjon med oksekjøtt i staden
Frikassè er høsttidens middagsrett. Frikassè kan lages med mange ulike typer kjøtt - vi bruker enten kylling, høne eller kalkun ettersom hva vi har i kjøleskapet eller fryseren eller ettersom lommeboken bestemmer
Får i kål. DEnglish version press hereFor meg var dette en rett som måtte tilvennes, men i dag synes jeg den er kjempe god og jeg forsyner meg flere ganger
Skillingsboller 1 kg hvetemel'1/2 l h-melk150 g sukker15 g salt15 g kardemomme1 stort egg50 g fersk gjær150 g smør i terningerHa alle ingredienser untatt smør i en eltebolle, og elt i ca 15 minutter på sakte fart til deigen er smidig og slipper kantene
"Hjemmelaget" kjøttpudding, godt som pålegg eller middag. . Du trenger til 2 store kjøttpuddinger. 2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.