TIDLIGERE I SOMMER VAR DET EI ANLEDNING MED GJESTER. Ei av døtrene og jeg slo oss løs over grytene. Det skulle være tre retter, det skulle være lettvint, vi ville tenke sommerlig, det skulle spises ute og de tre rettene måtte utfylle hverandre
Ja da, jeg er og blir evig bakefrelst. Heimebaka. Meny. Hjem. Profil. Kategorier. Bakeoppskrifter
Cupcakes
Desserthjørnet
Frukt & bær
Galleri Heimebaka
Hverdagsgleder
Kakeriet
Matretter
Søte saker
Det ser ut som ingredienslista er evig lang, men det er på grunn av krydderet. Jeg serverte vårløk ved siden av, for å kompensere litt for mangelen på løk i gryteretten
internettsider og mine egne evige eksperiment. Nå vil jeg føre deg inn i min aller dypeste hemmelighet, en liten nøkkel til bedre helse for liten og stor
Det er evig nok pizzafyll til to flortynne italiensk-lignende pizzabunner. (lørdagspizza i gult kjøkkenlys, her kjører vi 80-talls i alle ledd i prosessen, vel bekomme
Oppskriften til disse smakfulle blåskjellene fikk jeg av Mette over en hyggelig matprat. Kraften til blåskjellene er både sunn og full av nydelige thai smaker
Jeg har alltid sett på brød og bollebakst som en sånn evig umulig greie som bare alle andre superflinke bakebloggere får til, men etter jeg lærte meg at å elte brød tar tid, og at salt er ganske viktig så har det iallefall gått litt bedre
Det kunne egentlig ikke ha passet bedre, for jeg tråkket selvfølgelig i hundebajs i helgen med de gamle og sliter litt med å få bort alt – dessuten var de ganske modne for de evige joggeskomarker
Forrige veke når eg skulle til Bergen, hadde eg ei hylle i kjøleskapet som måtte tømmast, og ut fra dei ingrediensene som låg der lagde en den beste lunsjsalaten på evig lang tid -
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.