Fargerike geléerYoghurt, rømme og smørAllerede en klassiker på Bondens markedNoe for sommersalaten. Røkt sik, laks og andre godsakerSpekeskinkerPopulært marked i vårsola
Denne sirupen er sannsynligvis den mest umamirike av alle ingredienser i det europeiske kjøkken, men det er slett ikke sikkert at han vet det om umamien, men det gjør ikke noe
Jo, på Bondens marked. Hver lørdag finnes det et Bondens marked rundt om i landet. I Oslo var det i Vibesgt sist lørdag ( neste Bondens marked i Oslo er 9
Da IMO-sirup aka fibersirup endelig kom på markedet her var karamell noe av det første jeg lagde, så disse godbitene har altså stått på agendaen helt siden da
Kjøttpuddingen har lange røter i europeisk matlaging, visstnok nemnt i romerske skrifter. Kvar sommar drar vi som til dagleg lever på Far min sitt kjøkken til vakre Iungdalen i Skarvheimen
Den ferske chilien brukte jeg fordi jeg fikk tak i det på markedet i forrige uke, ellers ville jeg nok, som tyrkere flest, brukt pul biber, relativt milde tørkede chiliflak med mer smak enn hete, også kjent som Aleppopepper
En dehydrator står på ønskelisten og de har nå begynt å komme på markedet i Norge, men stekeovnen får gjøre jobben inntil videre bare man følger med litt på temperaturen som ikke må overstige ca
Jeg lagde disse før sukrin gold kom på markedet, men bruke gjerne det som søtning. Dette er en oppskrift hentet fra den aller første kokeboken min (nå til 50%), og da var det stor nysgjerrighet knyttet til hva disse besto av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.