Som særdeles bakeglad ble jeg jo inspirert til å prøve å lage denne fantastiske saken (tusen takk, Skafferiet) og den fikk kjempegod kritikk fra alle jeg sendte kake til
I en travel hverdag er det godt å ta seg litt tid til egenpleie. Du kan spare mye penger på å lage dette selv, og mange av ingrediensen har du allerede i kjøleskapet
Denne retten lages av seg selv og er helt perfekt som sunn hverdagsmat, med asiatisk preg av ingefær, lime og soyasaus, som gir en frisk smak på laksen
En av mine absolutte favorittretter er peking and. Kjernetemperatur skal være ca 58 – 60 grader. Det er noe med enkeltheten i retten og hvor smaksrik den er som gjør den nydelig
Av en eller annen grunn har jeg aldri laget kreolsk mat selv, så nå var det på tide. Kreolsk mat er sammensatt av amerikansk, afrikansk, spansk og fransk mattradisjoner og er mat som ble laget av den fattige delen av befolkningen i Louisiana, og de bruke de råvarene de hadde og gjerne rester, de brukter også masse forskjellige krydder, er det rart jeg elsker denne maten
Hjemmelagde fiksekaker/burgere er noe av det enkleste som finnes. Thai inspirert lakseburger. Moses med en stavmikser, formes til karbonader og stekes i varm panne
Lot meg inspirere til å prøve nye varianter av taco etter å ha sett forbrukerinspektørene på NRK forleden – klarte også nesten helt å fortrenge alle stupiditetene omkring hva som er sunnt og ikke i det samme programmet
Enda en hverdagsmiddag som kan lett falle i smak for mange av dere. Av dagens innhold fra kjøleskapet ble altså teriyaki-kylling og stekt ris med lime og ingefær smak til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.