Vi feiret bursdagen til pappa i går, og da ble det denne eplekaken fra meg. Jeg pleier å skjære eplet i tynne skiver, men denne gangen ble det terninger – både i selve kaken og på toppen
Denne oppskriften gir litt mer å tygge på enn min forrige eplekake smuldredeig oppskrift. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Synes du kaken begynner å bli for mørk på toppen kan du legge over litt folie de siste minuttene. Eplekake hører virkelig denne årstiden til hvor man kan få tak i deilige Norske epler
Stapp eplene ned i røra og steik ved 175°C på nederste rille i 30-40 min. Det er mange som mener at sukkerfrie og "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt
I dag kunne vi endelig lage mat og bake på kjøkkenet. Jeg har bakt mange gode eplekaker før, men hadde lyst til å prøve en oppskrift med vaniljekrem for jeg synes at det hørtes veldig godt ut
Denne oppskriften gir litt mer å tygge på enn min forrige eplekake smuldredeig oppskrift. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.