Har fått spørsmål om oppskriften på en eplekake status jeg hadde på facebook, og her kommer den. Rør godt og ha deigen over i en langpanne med bakepair og jeg sprayer bakefett langs kantene
Ha deigeni en litenlangpanne kledd med bakepapir (ca. Denne kaken er en dansk klassiker. Jeg husker den fra mange koselige stunder da jeg var liten og det var for meg verdens beste kake
Velkommen tilmin kake-blogg. Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her kommer jeg til å legge ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk
Oppskrifta passer til en litenlangpanne. Jeg har tidligere laget eplekake, med stort hell. I går var det korøvelse, og min tur til å ha med «noe å bitei»
Det er den nok ikke, men den er kjempegod. Full av kalorier og ting du ikkevil ha mye av. Dette er en litt forenklet utgave av en kake jeg fant hos LindaIsabelle
Eplekake har jeg alltidlikt. Kombinasjonen epler, sukker og kanel er uslåelig. Jeg tenkte at eplekake med hjemmelaget vaniljekrem kunne være godt- og det var det
Ingredienser. Tilberedning. TIPS. Dette pleier jeg å gjøre med gulrotkake også. 400 g siktet hvetemel 300 g sukker 2 ts bakepulver 300 g smør 3 stk. I stekeovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Langpanne, 30 x 40 cm. vil du ha eplekaka ekstra saftig så kan du steke den i 60 min på 150 gr. 400 g siktet hvetemel 300 g sukker 2 ts bakepulver 300 g smør 3 stk store egg. 40 minutterLangpanne,. 40 cm TIPS. 60 min på. 150 gr Dette pleier jeg å gjøre med gulrotkake også
Ingen sak å smekke i hop eieplekakei en fei. Kle eilangpanne med bakepapir og fordel røra i. Her har vitilsatt havregryn og det må jeg si,gjorde seg ypperlig
Og synes du som meg at tre bitereplekakeikke ble nok, så kan du spise en skål med mager cottage cheese, en dæsj fun light, blåbær og jordbær sammen med det fjerde eplekakestykket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.