Etter å ha vært på studietur i Windsor og spist en del pubmiddager hvor så og si alle rettene ble servert medcoleslaw var det på tide og teste ut en oppskrift fra Pølseveven jeg har hatt liggende lenge
Jeg brukte salte peanøtter, men det beste er å bruke usaltede nøtter og smake til med salt selv. For at det ikke skal bli for mye salt med de salte peanøttene kan man tørke av saltet i et kjøkkenhåndkle, så kan man evt tilsette mer etterpå om det trengs
Prøv deg på en asiatiskinspirert coleslawmed søt chili og sesamfrø. Jeg smaksetter denne med sellerisalt, for det gjør de ofte i USA, og jeg synes et dryss dill er nydelig oppi
Gni kjøttet inn med salt og pepper og ha smør på stekepannen, la smøret slutte å frese før du legger kjøttet i stekepannen og brun hele kjøttstykket pent brunt og legg det over i en ildfast form
Entrecôte med timianskum, sautert kål, potet dauphin og karamellisert småløk. Det geniale med denne boken er kombinasjonen av teknikker, kjøkkenkunnskap, med et hav av oppskrifter hvor bare kreativiteten kan sette en stopper for å skape fantastiske retter til de du er glad i
Her får du oppskriften på Entrecote servert med potetskiver, sopp og paprika stuing og stekt tomat. Disse potetskivene er himmelsk gode, og passer og servere til Biff eller de kan spises alene som de er
Coleslaw er en av mine favoritter og et fast innslag på menyen på enhver amerikanske burger joint. Eple, gulrot og kål gir en fin miks av søtt og syrlig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.