Gni kjøttet inn med salt og pepper og ha smør på stekepannen, la smøret slutte å frese før du legger kjøttet i stekepannen og brun hele kjøttstykket pent brunt og legg det over i en ildfast form
Server kjøttet medgrønnsaker, nypoteter og balsamicosjyen. Sautertegrønnsaker. Når du tar det opp, tørker du av marinaden med kjøkkenpapir,( ha gjerne på litt salt), litt bruner kjøttet i panna, og ettersteker i stekeovn i ca 10 min. Kok ut panna (der du bruna kjøttet )med 3 ss balsamicoeddik + 3 ss rødvin
Frem med grillen. Stek i smør, på med litt salt og pepper. Sausen lager du kjappt - litt fløte og fond, kok opp og smak til med evt mer fond, salt, pepper og cayennepepper
Her har vi deilig søtpotet blandet med andre grønnsaker, toppet med den litt syrlige fetaosten. Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin
Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Entrecôtemed timianskum, sautert kål, potet dauphin og karamellisert småløk. Det geniale med denne boken er kombinasjonen av teknikker, kjøkkenkunnskap, med et hav av oppskrifter hvor bare kreativiteten kan sette en stopper for å skape fantastiske retter til de du er glad i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.