I dag skal du få en superenkel, og veldig god oppskrift av meg. Du kan også sløyfe fetaost, oliven og soltørket tomatog lage dem som klassiske baguetter
Idag tenkte jeg å dele en enkel klassisk oppskrift av den annerkjente trioen. Det er deilig med noen fridager, og da er det lov til å kose seg litt ekstra, ikke sant
Ha i tomateneog la det koke litt. Krydre med salt og pepper. Enten er den for syrlig, for mye løk eller andre grønsaker i, for sterk eller bare for mye toamt rett og slett
Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomatog revne basilikumblader. Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen
hvitløk, parmesanost, soltørket tomatogbasilikum. soltørket tomat (jeg bruker finhakket i olje). Vent til de har blitt kjølige og mos dem med en «potetmoser»
Brødet er byttet ut med store og saftige bifftomatskiver, én av dem balsamicomarinert og stekt på grillpanne, to saftige baconburgere med smeltet mozzarellaost og friske basilikumsblader
Smuldre fetaost over tomateneog dryss over grovhakket basilikum. Tips Alternativt kan du stikke tomatene på grillpinner og grille dem raskt over en varm grill eller i en grillpanne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.