Tradisjonenforteller at den ble introdusert i Kristiansund av fiskeoppkjøpere fra Baskerland i. Bacalao er på norsk en klippfiskrett, ofte tomatbasert med opprinnelse i Portugal
Jeg liker å kalle det olivenbrød og ikke foccachia, vet jo egentlig ikke hvordan jeg skal uttale det heller…I alle fall har jeg hatt trøbbel med å få vellykka olivenbrød, redningen ble for min del altså eltefritt og langtidsheva brød
Det finnes varianter av bacalao med noe varierendeingredienser (for eksempel hvitløk og oliven. Retten er spesielt utbredt i Møre og Romsdal, og kanskje er Kristiansundere spesielt godt kjentfor å lage retten
Dessuten er det smart å lage og smake til den tomatbaserte sausen med løk og diverse på forhånd. Å lage bacalao i leirgryte er en fin måte å tilberede denneretten på
Bland alt det tørre for seg og så tilsett det i det våte mens du rører. Disse amerikanske pannekakene er gode og også ganske sunne når man bruker grovere mel i
Tradisjonenforteller at den ble introdusert i Kristiansund av fiskeoppkjøpere fra Baskerland i. Bacalao er mest kjent i Norge, som en klippfiskrett, ofte tomatbasert med opprinnelse i Portugal
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.