Det er den perfekte dessert og alltid god så lenge du har laget den selv. Bunnen kan bli litt klissete så jeg bruker å snu den før jeg heller på røren til kaken, da får jeg den tørre delen mot kakefatet
Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Mine triks er vaniljestang oghjemmelaget bringebærsaus. Kok grøt etter anvisning på pakken. Skrap ut frøene av vaniljestangen og ha dem og resten av stangen i kjelen sammen med melka når du koker grøten
ogpoteter, i tillegg fisket pappa hver dag så vi hadde mye fisk. Denne rettenlaget pappa mye når jeg var liten, vi hadde ikke alltid så mye penger men vi hadde hagen full av grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.