Dagens vin. Legg dem over i en ildfast form eller påen langpanne. Det viktigste er at kjøttet er godt temperert i romtemperatur ogstekepannen er skikkelig varm
Hvis du tilfældigvis har lidt andefedt, så varmer du det op påen pande over en rask ild og steger løgene et par minutter, tilsæt så æblerne og sveskerne
Jeg har blitt litt dårlig til å eksperimenterepåkjøkkenet det siste året, men her endag ble jeg lei av den samme "mislykka sjokoladekaka," og prøvde noe nytt når jeg skulle ha gjester på LIFEgruppe
Det er jo litt hyggeligere å servere poteter uten skallet på i selskaper og til julemiddagen. Det kan du gjerne gjøre dagen før eller tidlig påformiddagen, så er det unnagjort
Selvom jeg poster få innlegg for tiden er dere fortsatt innom dagligog det setter jeg stor pris på. Været har jeg for lengst gitt opp, så her går det i å sette pris på de positive tingenenoen av dagene bringer
Du kan også ha litt jordbærcoulis over om du har lyst men i dag valgte jeg å ikke bruke det. Takk til alle som fulgte ivrig med påKakekrigen i går =) Og takk for alle de koselige kommentarene, meldingeneogsnappene =)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.