En slager er også å knuse dem i enliten kaffekvern og lage vafler, snipp og snapp-pannekaker og muffins Jeg får økologisk bokhvete fra Sverige, vurderer å selge dem selv snart
Disse spirene er blandingsfrø, som har spiret på kjøkkenbenkenen ukes tid. Spirer består av denkonsentrertenæringen fra frøet, og har et mye høyere innhold av mineraler og vitaminer enn ferdig utviklede planter
Hvis du aldri har spiret frø før, så er mungbønner det enkleste å begynne med. Jeg begynte litt i feil ende med linfrø, noe som egentlig er ganske vanskelig
Spirer er morsomt og spennende å bruke i forskjellige retter. Det har en sprø konsistens og setter et deilig preg på maten, som pynt på smørbrød, omelett, i salater og i wok
Kjøkkenhage. Én kommentar. God morgen. I helgen har jeg laget spirer og det ble veldig bra. Du får kjøpt ferdig spirer, men det fullt mulig å dyrke de selv også på kjøkkenbenken
God Morgen. Halvveis i uka - Jeg ser virkelig frem til hver helg nå, det er ikke mye dagslys å få med seg på hverdagene, så prøver å få vært mest mulig ute når det er helg
I samarbeid med fantastisk flinke Fotograf Nadia Frantsen, har jeg laget noen oppskrifter som garantert får deg (og gjestene dine) til å glemme at ris eller pasta “mangler” til middagen
Her kommer ukens vegetar rett. Jeg skal prøve å legge ut en rett hver uke. Som dere kanskje ser, har det kommet enegen kategori på menylinjen som heter «vegetar» helt øverst på siden her
Bloggenhennes finner du HER, Grethe skriver om de små gledene i hverdagen, og hun har en utrolig herlig måte å skrive på, og masse flott bilder siden hun er en god fotograf
Med to små barn er det vanskelig å vurdere hvor mange hardkokte egg som går med til frokosten. Noen dager elsker de det, og andre dager vil de ikke smake eneneste bit
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.