En bit av Toscana.
Godt Drikke
Godt Drikke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 90 prosent sangiovese og
  • 10 prosent cabernet
  • 1. Når du tilsetter løken skal den frese akkurat så lenge at den skifter farge og blir glassaktig, før du tilsetter vinen, som skal koke helt inn under omrøring
  • 2. Det er viktig å ha en god kraft til risottoen
  • 4. Det er kjempeviktig at du ikke koker risottoen for tørr, den skal være som en tynn, kremet grøt som renner utover tallerkenen
  • 300 g risotto
  • 300 g fersk sopp, ev. bløtlagt tørket sopp
  • 2 sjalottløk
  • olje til steking
  • 2 dl hvitvin
  • 1 liter kyllingkraft
  • 100 g smør i terninger
  • 100 g revet parmesan
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.