Chiapudding- enklereblirdet ikke. Veldig greit å lage dette kvelden før så kan den godgjøre seg i kjøleskapet til neste morgen, og da har du en sunn og velsmakende frokost klar
Del dette. Slik lager du eltefrie grove rundstykker. TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Jeg kom over en fristende oppskrift på rundstykker som passet perfekt for Snikgjest
Dra ut deigen slik at den blir rektangulær. Etter å ha lest en del ukeblader med mange gode oppskrifter på både det ene og det andre, ble jeg skikkelig motivert til litt baking når jeg kom hjem
I Norge har vi jo en helt annen brödkultur enn i Sverige, der vi tradisjonelt sett spiser bröd til frokost, lunch og kvelds (ja, man blir mett av bröd til lunch
Som et lite piff blandet jeg litt frisk mynte . Det beste med disse er at du lager deigen på kvelden, setter den kaldt i kjøleskapet, ruller ut på morraen og vips så har du varme rundstykker på frokostbordet- på under 15 minutter
(HUSK å smør muffinsformene med smør/olje slik at de ikke setter seg fast) Ved bruk av muffinsform slipper du det problemet med at de renner utover i ovnen, og formen på rundstykkene blir kjempe fin
Jeg synes detblir ekstra godt med solsikkekjerner strødd på toppen. Har du lyst til å bake gode og grove rundstykker til matpakken, men synes det er et ork
Hell honningen over gjæren og la dette stå på benken til gjæren blir flytende. Jeg elsker både sommer og vår og vinter, men for meg er det bare noe særlig med høsten
I og med at det er lite gjær i deigen trenger deigen litt mere tid enn vanlig til å heve, og den blir hellet ikke så stor som en vanlig gjærbakst, så et par timer trenger den til heving
Trill de lett slik at de blir runde, og sett de på et bakepapir/bakplåtspaper. Det morsomme er jo at jeg vet flere svensker i utlandet (blant annet USA) klager på at det ikke går å få kjøpt godt bröd der, men så er jo bröd en större del av livet for oss nordmenn Bakerier er selvfölgelig et unntak (samt Lidl, der får du faktisk det beste brödet har vi funnet ut, hehe), men jeg foretrekker jo heller å lage det selv
Husk at deigen skal være klissete, så tilsett gjerne litt mere vann dersom den blir for fast. Her er det bare å variere som du selv vil, men ikke lag deigen for grov – da vil den bli litt for tung for kaldheving
Enklereblirdet ikke. ELTEFRIE rundstykker, som inneholder det du har i skuffene. Bladningsforholdet er ca, og hovepoenget er at konsistensen på deigen skal være "grøtete"
Hvis ikke alle blir spist opp har du også et nydelig tilskudd til mandagens matbokser. Oppskriften kan enkelt varieres med det du har av mel, nøtter og frø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.