Når jeg snublet over nok en oppskrift fra Bakeriet i Lom (de som hadde kanelsnurrene jeg testet ut) vekket det lysten til å spre lukt av kjærlighet (som visstnok er det samme som a) gjærbakst eller b) grønnsåpe)
TINE Meierismør. 1Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett. 1gjær. 1sukker. 1salt. 1hvetemel. 1egg. 1valmuefrøSlik gjør du detSmelt smøret i en kjele og i hell melken
TINE Meierismør. 1Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett. 1egg. 1gjær. 1sukker. 1hvetemel. 1kardemomme. 1salt. 1kanel. 1brunt sukkerSlik gjør du detSmelt smøret i en kjele og i hell melken
(10-12 store boller) 6 dl lunken melk1 kg hvetemel50 g gjær150 g sukker3 ts havsalt3 ts kardemomme1 egg150 g smørBland alle ingrediensene i kjøkkenmaskin, hold igjen smøret og 1 dl av melken
Norges einaste glutenfrie bakeri. Bakefri gir mange tilbake gleda etter å ha fått diagnosen cøliaki. Her kan du lese eit intervju i E24 med Tove som driv bakefri i Kirk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.