Jeg likerrosinboller og blander i en neve rosinertil slutt og det får være medi heveprosessen. Store deiligebollerblir det medoppskriftenfra boken "Brød" fra Åpent bakeri
Etter dette er det vel det samme, del deigeni passe store emner, trilltilboller og sett de på en plate med bake papir og la de stå å heve igjentil dobbel størelse
Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskriftmed deg. Når jeg snublet over nok en oppskriftfraBakerietiLom (de som hadde kanelsnurrene jeg testet ut) vekket det lysten til å spre lukt av kjærlighet (som visstnok er det samme som a) gjærbakst eller b) grønnsåpe)
med de tre fingrene. Smelt smøret i en kjele og i hell melken. Når kanelbollene er ferdig hevet, pensler du dem medlittsammenpisket egg og strør på litt brunt
å bruke en kjøkkenmaskinmed eltebolle og eltekrok. Smuldre gjæren i en bakebolle. Dekk tildeigenmed plast eller et rent kjøkkenhånkle og sett den tilheving på et lunt sted i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.