Det eneste som var igjen var litt ris, men jeg hadde bacon ogeggog jeg smelte alt i hop. Jeg blandet eggene sammen med kryddere, og helte det over det andre i pannen, dette må også få seg en liten omgang i pannen til de stivnet
I tillegg går det veldig raskt å lage, og fungerer like bra som middag som til lunsj. Med litt rester av risog noen pølser eller kylling, er du nesten halvveis med denne retten
Blir sprø og god og serveres lunken med is eller annet etter ønske. Strø et tynt lag med sukker oppå. Her ble det i går bakt, en eplepai uten eggog melk
Skrell eggeneog del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Fyllet i eggene kan gjøres så "hot" du vil ved å tilsette mere tabasco eller en annen "hot" saus, jeg har brukt en saus som heter piri piri og er ganske sterk
Det er ikke nødvendig med kjøtt da man i grunn kun trenger litt grønnsaker ogegg. I denne retten har jeg brukt rester og ingredienser jeg som regel har i hus, sånn som egg, paprika, chili, løk, soyasaus og sesamolje
Er denne retten for lite fotogen til å legga ut på bloggen. Eg slettar ikkje innlegget, men det kan jo kanskje vera responsen fører til at lista blir lagt høgare eller lågare ved eit anna høve
Ta en av delene og form en flat kake, legg på et egg, og dekk egget helt med kjøttdeigen. Kakk eggeskallet så det knuses i bunnen og toppen, legg de tilbake i det kalde vannet i noen minutter,så blir de lettere å skrelle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.