Ha terningene avrotgrønnsaker i en ildfast form sammen med de skylte bønnene. -) Et godt tips er å skylle dem veldig godt på forhånd, da tar du bort noen av stoffene som kan skape magetrøbbel
Vi er midt i den beste grønnsakssesongen, og det bugner av friske og fine grønnsaker. Å velge kortreist mat er noe av der viktigste vi kan gjøre for å redusere klimautslipp, og bidra til høy matsikkerhet
Det ble litt av hvert godt – løkbåter, bifftomat, sjampignon og paprika. Fylte, ovnsbakte grønnsaker. Og hvorfor de fikk denne smaken av lakris kan jeg ikke svare på, for jeg har ikke brukt noe som helst lakrisrot eller pulver
Ovnsbakte grønnsaker er noe av det beste jeg vet og noe som det går mye av her i huset. Ha de over i en bolle eller rett i den ildfaste formen med finhakket basilikum, agavesirup og olje
. Kjøpte et svært kjøttstykke på nesten 800 gram i dag, så vi har nok middag til mer enn bare én dag. På to porsjoner brukte vi halve kjøttstykket, og fortsatt er det mer til overs
trekk gryten av platen og tilsett eggeplommen. grønnsaker. la de oppkuttete grønnsakene koke lett før du heller av vannet, legg de så i en ildfastform og hel over ostesausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.