Våknet til solskinn, fred og ro i heimen, og hadde overnattingsbesøk av min sønn Stian. Deilig smaksopplevelse for oss begge to, men hvem liker ikke nybakt brød til frokost
Og det «værste» av alt er at det tar kun et par minutter å lage scones…. disse er laget med 50/50 speltmel og vanlig hvetemel tilsatt litt sukker, rosiner og grovkuttede valnøtter…så dette her er scones som passer best til morgenkaffen med syltetøy av noe slag, lemoncurd eller gul/brun ost
Husk å avkjøle dem på rist. Og i stedet for å sitte foran pc`en eller tv, satte jeg meg i vinduskarmen og så ut mens jeg koste meg med disse nybakte kjeksene
Hver mandag etter at de store barna har vært på trening har vi rundstykkekvelds, da lager vi kakao, setter frem litt godt pålegg og baker rundstykker, dette er en veldig koselig start på en ofte hektisk uke
Jeg husker fra min barndom, at aniskringler var noe av det beste jeg visste. (se bare her %C3%A5-sunt-23736), så bruk gjerne mer av både gurkemeie og karry (som inneholder gurkemeie, men som smaker litt sterkere) i matlagingen
Kok opp, og tilsett de godt skylte linsene, og resten av ingrediensene unntatt tomatene og vårløken. Deilig med nybakt, grovt brød som en kan dyppe i linsegryten
Jeg har aldri vært med på feiring av Thanksgiving, men jeg misunner kanskje amerikanerne litt for å ha utnyttet denne grønnsaken til fulle i så mange år allerede
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.