Mens jeg lurte på det laget jeg meg en kopp te, og fant en pakke gingersnaps fra Marks &Spencers som jeg hadde med hjem fra siste Londontur medtenåringen
I helgen overtok vi det nye huset vårt og fikk dermed satt i gang med litt av hvert. Garderobeskap ble demontert, diverselister ble fjernet og jeg hadde med meg noe av kjøkkentingene som jeg pakket ut
)Sukkerbrød fylt med bringebærsyltetøy, vaniljekrem og fløtekrem. ) Selve golfkøllen var da ikke det letteste jeg har laget så den ligner like mye på en lakrispipe, men pytt sann
Dette har faktisk blitt min egen kokebok og selv kan jeg finne tilbake til oppskrifternår jeg for eksempel er på hyttetur eller reise, enten via nettsiden eller via mobil siden
Denne dippen var Andreas Viestads favoritt da han besøkte meg i vår – og en god venn av meg som har vokst opp med denne dippen til frokost hver dag mener min versjoner bedre enn noen andre han har smakt
Det er kanskje retten jeg får mest tilbakemeldinger på – det er tydelig at Et kjøkken i Istanbul har vært med på å heve standarden på denne retten i mange hjem det siste året
no leverer teknologien bak kakeAnne. kakeanne og erunderlagt. Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bildereller annet innhold uten tillatelse
Jeg har fått masse spennende pålegg fra Nederland (noen som har lært seg at veien til mitt hjertegår via magen), deriblant dette kjempegode smørepålegget med karri og papaya
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.