Dorade med couscous, tomatsaus med kidneybønner og gojisalsa
Kokebloggen
Kokebloggen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g dorade, 1 hel fisk
  • 3 ts harissa
  • 1 klype safran
  • 1 kopp couscous
  • 1 gul løk, finhakket
  • 1 rød chili, finhakket
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 boks røde kidneybønner
  • 1 boks hele flådde hermetiske tomater
  • 50 g tørkede gojibær
  • 50 g soltørkede tomater
  • 1 rød paprika, strimlet
  • 1 neve koriander
  • 1 sitron
  • 1 granateple
  • olivenolje
  • pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.