Fytti dettevar godt. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperFørst steker jeg kjøttdeigen, har så i hvitløk og ferdighakket gulløk oppi, å la det surre til løken blir gylden
Jeg er helt gira og kommer nok til å eksperimentere litt med dette fremover. Dette holdt akkurat til to små munner, så til en familie på 4 ville jeg nok tredoblet oppskriften. Vi har verken pastautstyr eller noe som kan ligne i hus, så jeg kjevlet den til den var 2 mm tykk og så fikk ungene lage strimler med pizzahjulet, litt ymse størrelser ble det, men det gikk fint. Kok i 2-3 minutter og vips
Sett gryten (med lokk på) tilbake på platen og la dette stå på lav varme i en time til. Det var først og fremst den friske og langt fra «perfect housewife with a fantastic interior decorator» stilen som fikk meg interessert
(Vi var så sultne så vi gjorde det fryktelig enkelt. -Randi Annette- Salt. Neida, man kan vel kalle det for hva man vil, men poenget er at dette er veldig godt og svært enkelt
Dettevar jo først og fremst en investering for fremtiden. Med all denne historien, og historiske bygg som er mer eller mindre vel bevarte, er det kanskje ikke så rart at området er beskyttet av blant annet UNESCO
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.