pisk egg, vanilje ekstrakt og resten av melken i en bolle noen sekunder, hell det over i melblandingen og fortsett til det akkuratt er blandet inn( bruk en slikke pott for å få med restene langs kanten)
Sett et termometer i kjelen for å følge med på temperaturen, men termometeret må ikke berøre bunnen, dette for å sørge for at man måler riktig temperatur i selve blandingen
Eventuelt kan man drysse melis på et stykke bakepapir og sprøyte marshmallowsrøren direkte på dette. Håper helgen var bra, og fylt med masse solskinn og glede
I Nederland pleide vi alltid å få en lakris etter middag, så dette er noe jeg er oppvokst med. Lakris er nok en av de tingene jeg er mest glad i når det gjelder søtsaker
og pisk videre til det blir en tykk luftig masse. Sett kummen med gelatinen i kjøkkenmaskinen og pisk. Kle en form med matpapir og strø i melisblanding
Bland vann og gelatin, og kjør dette sammen med visp til det er oppløst. Dette er første gangen jeg lager marshmallows selv - fondant har jeg laget mange ganger, men nå lager jeg altså marshmallows selv
NETTBAKEREN - ....bloggen for alle med bakedilla..
Fordelen er også at du kan selv bestemme farge og smak, alt etter nøyaktig hva du selv ønsker, og du kan også pynte dem med sjokolade, kakepynt, sauser eller andre ting du skulle ønske, og du kan også lage den i forskjellige former hvis du har lyst til det
Liker du sjakkruter, mørdeigskaker er dette kanskje midt i blinken for deg. Kutt i ønsket størelse med saks eller bruk figurformer, pass på å dyppe formene eller saksen i maizennamel med jevnemellomrom, ha maizennamel på sårkantene og putt de i en lufttett boks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.