115 grader
Start kjøkkenmaskinen og bland sammen gelantinblandingen. Den har nå stivnet. Tilsett så litt etter litt av vesken mens manskinen går. Sett opp hastigheten da all sukkerblandingen er i. Pisk til det blir en tykk masse. Jeg tilsatte litt rosa kontitorfarge før det tykknet.
Idag har jeg laget deilige marshmallows, som ble kjempegode. Både konsistens og smak er som vanlige marshmallows og når til og med ungene vil ha mer, så jeg er veldig fornøyd
Med sol ute og grillsesongen i full gang, hva er vel bedre enn ekte hjemmelagde marshmallows. Her kommer oppskrift på ekte hjemmelagde marshmallows med vaniljesmak
Jeg har sett en del forskjellige oppskrifter på hjemmelaga marshmallows, men i alle oppskriftene har det vært et eller annet jeg synes virker unødvendig
Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å lage marshmallows. Jeg er ikke så glad i vanlige marshmallows, men jeg har sett flere oppskrifter på marshmallows med andre smaker
Da ble det kokos marshmallows. Marshmallows. Bre marshmallowsen utover i formen og dryss over kokos. Etter ca 4 timer stikker jeg ut runde marshmallows med en rund utstikker
God tirsdag alle sammen, i dag deler jeg med dere hvordan du lager deilige lakrismarshmallows. Når jeg lager lakrismarshmallows så bruker jeg fint lakrispulver fra Johan Bülow, den liker jeg aller best i smak
I dag skal jeg forhåpentligvis klare å overbevise dere til å teste att göra hemgjorda marshmallows. Jeg rekommenderar/anbefaler derimot at du har et sukkertermometer når du lager marshmallows, det gör jobben din så mye enklere
Marshmallows er sånn man ikke tenker på at man kan lage selv, hjemme. På den måten blir det en fin dessert, som er mer enn marshmallows man bare putter på en pinne og steker ihjel over bålet
Deilige og luftige marshmallows som jeg er superstolt av. Slik lager du mine julemarshmallows. Jeg er intet stort talent innenfor desserter, kaker og søtsaker, så jeg er bare så utrolig fornøyd med hvordan disse luftputene ble
Vel synes de ble vel tørre på de partiene uten marshmallows, hadde jeg ikke endret den og tilsatt hakket kokesjokolade hadde de blitt enda tørrere, selv barna forsynte seg ikke flere ganger
Etter oppskrift fra passion4baking har jeg laget marsmallows. Jeg tilpasset oppskriften litt så det passet med 10 plater gelatin og 130 g glukose (eller 1 pk gelatinplater og 1 glass med glukose)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.